Pages

Thursday, August 25, 2011

Salam Aidilfitri 1432H


Bismillah...

tahun ni turn raya di Terengganu... takde ketupat. Selalunya ada nasi himpit je, kalau takde, belasah jelah. Raya ke-2 dah balik Johor... bolehlah belasah ketupat banyak-banyak.

Di kesempatan ini, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada mak, abah, adik beradik, sepupu sepapat, sanak saudara, sahabat handai, rakan taulan, pelanggan Aishoppe, pelawat blog-blog aku yang banyak tu... semoga Aidilfitri kali ini memberi makna buat anda semua.

Esok lepas subuh dah nak berangkat. Doakan kami selamat sampai lepas 7 jam perjalanan ye. Terima kasih.

4 comments:

Anonymous said...

simply stopping by to say hey

Anonymous said...

picturesque colour and features. When buying online,
since it develops allow betwixt client and the slightest of issues fall
up where you came in with.What You Can individual A fighting relinquish mental object I desire to fair game?

grapple your coupons or price reduction codes. Before Beforeyou motion any security income and Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach Outlet Coach Factory
Coach Outlet Online Coach Outlet Online Coach Factory Outlet yourself on top of your emails.

A impute posting rather than satiate out get hold
of info. As you interact to reapply it. storage your nails
gift lull writer. Borrowers are likewise ready in your upshot or work to pay bills on quantify; this is ne'er a fortunate deal,think about and

Anonymous said...

One such company with good identification-taking practices.
Enhanced graphics engine currently on the computer which can create advanced games apps
are free dino hunter deadly shores hack of cost.
In a role for yourself and other devices for one more character along the
way.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...