Pages

Thursday, April 14, 2005

Bahasa M

malam tadi aku tak boleh nak tidur... pejam mata je teringat zaman dolu-dolu... hihihhii... abang dah sampai mana pun aku tak tau... letih sangat nampaknya sebab kul 8 malam tadi dia main futsal kat belakang ofis dia... aidi... dah nyenyak tidur sejak jam 7.15 mlm... haaiii... anak bujang ku yang sorang ni... kesian tengok seluruh badan kena chicken pox... dengan ubat sapu kat muka... aku tak tau nak cium kat part mana... ujung-ujung aku cium rambut dia je... hihii...
.
pusing sana... pusing sini... tiba-tiba aku teringat masa sekolah rendah dulu aku suka sangat cakap bahasa M dengan bespren aku... hihiii... secara tak langsung, mulut aku menutur bicara sambil mata bertutup...
.
haimai... imi nimi bama hama sama emmem... kama dangmang omo rangmang gumu nama bama hama sama efmef... mama cammam ama mymi masmas tumu rama dama lammam ceme rimi tama ama pama enmen tahmah... ama kumu rama sama bama hama sama efmef lama gimi sumu sahmah bermer banman dingming bama hama sama emmem nimi... himihimihimihimihimi... omo rangmang yangmang bama cama imi nimi pama hammam keme???... hamahamahamahamahamaha...
.
pastu aku gelak sorang-sorang... hihihii... bahasa ni aku guna time nak ngumpat orang yang orang tu dok kat depan aku... hihiih... jahat aku dulu... dah cakap bahasa tu, pastu gelak-gelak lagi... masa cakap bahasa tu ramailah yang tengok kitorang... bahasa orang giler apa... hiiihihi...
.
anyway, kalau bahasa F lagi susah kot... mau tersemburnya air liur aku ni... hahhaa... paling best part amy mastura kat filem apa ntah... laju je dia cakap guna bahasa F ni... ok, aku try... sefe lafa matfat pafa gifi sefe mufu afa... hafa rifi ifi nifi kifi tafa befe lafa jarfar bafa hafa safa effef... hafahafahafahafaha...
.
banyak air liur aku tersembur ni... muaahahhahaa... lawak-lawak... :D
.
tak lama aku pun tidur... sedar2 je aidi bangun nak nyusu... sib baik susu instant... ummi dia takyah bangun pun... sumbat je... heehehe

3 comments:

Nur Anis Said said...

Macam mana nk belajar bahasa m

Nur Anis Said said...

Macam mana nk belajar bahasa m

Adllii Nizam said...

mama cama namak bema lama jamar bama hama sama emme

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...